Arınç, Manisa'da nikah şahitliği yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Önal'ın oğlu Mehmet Önal ile Romanya uyruklu Stela Elif Diaconu'nun nikah törenine katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir, Recai Berber ve Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'le birlikte nikah şahitliği yapan Arınç, nikah töreni sonunda, aile cüzdanını geline verdi, gelin Stela da Arınç'ın elini öptü.

Nikah töreninde yaptığı konuşmada, çifte sağlık ve mutluluk dileyen Arınç, "Evliliklerinin, uzun ve örnek olmasını, her zaman çocukları ve aileleri ile mutluluk içinde yaşamasını temenni ediyoruz. Biz, kızımızdan memnunuz. Romanya'dan kızımız gelin olarak geldi ve Müslümanlıkla müşerref oldu. Her iki evladımızı candan tebrik ediyorum. Biz evliliğe çok önem veriyoruz. İnancımız, geleneklerimiz, örf ve adetimiz bunu emrediyor. Gençler vakti geldiğinde mutlaka evlenmeliler. Allah, onlara birbirinden güzel hayırlı evlatlar nasip etsin. Başbakanımız bir rakam veriyor ama ben rakam vermekten yana değilim. Allah, diledikleri kadar, gönüllerince evlat versin. Şimdi 3-5 dersem Romanya'dan gelen konuklarımız anlamayabilirler." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber