Plan Bütçe Komisyonu'nda dövizli eylem

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri sırasında CHP'li Mevlüt Aslanoğlu, Bakan Faruk Çelik'e sırasının önüne astığı, 'Siz hiç aç kaldınız mı? Önce Yaş'a sonra Bakan'a takıldılar' yazılı dövizi gösterdi. Bakan Çelik, "AK Parti iktidarında hiç açlık olur mu?" diyerek cevap verdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bütçesi görüşülmeye başlandı. Komisyon salonun duvarlarına CHP'li vekiller tarafından, 'Prim ve sene dolalı yıllar oldu. Emeklilik gerçekti, hayal oldu.', 'Genç yaşta işe başladık. Yaşlılığımızda devlet tarafından taca atıldık.', 'Sayın bakan biz vasıflıyız. İşverene göre yaşlıyız. Aç mı kalalım?', 'Maç devam ederken kural değişti, ömrüm emekli olmaya yetmedi', 'İş yok, sağlık yok, emekliliğe daha çok.', 'Siz hiç aç kaldınız mı?' yazılı dövizler asıldı.

Bakan Faruk Çelik, salona girdiğinde ilk olarak milletvekillerinin elini sıktı. Bu sırada CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, oturduğu sıranın önüne astığı 'Siz hiç aç kaldınız mı? Önce Yaş'a sonra Bakan'a takıldılar' yazılı dövizi gösterdi. Bakan Çelik, "AK Parti iktidarında hiç açlık olur mu?" diyerek cevap verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber