Başkan Altepe: Bursa, sanat ve sporun merkezi olacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, atılan adımlarla Bursa'nın hem sanatta hem de sporda örnek alınan bir başkent olmaya başladığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) ile Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleriyle Tarihi Belediye Binası'nda bir araya geldi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin marka kent olma yolunda emin adımlar attığını söyleyerek, bu noktada spora ve sanata büyük değer verdiklerini anlattı. Bursa'yı tüm dünyaya daha çok tanıtmak istediklerini de ifade eden Başkan Altepe, "Bursa olarak en büyük sıkıntıyı tanıtımda yaşıyoruz. Bursa'nın daha çok tanıtılması noktasında sanatsal ve sportif faaliyetlerin önemli olduğunu biliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerini her zaman destekliyoruz. Bursa'da geçen yıl başlayan ve bu yıl 2.'sini düzenlediğimiz ?Uluslararası Fotoğraf Festivali' de kentimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Bu tür organizasyonların artarak devam etmesi konusunda üzerimize düşeni yapıyoruz." diye konuştu.

BUFSAD Yönetim Kurulu üyeleri de fotoğraf festivalinin bu sene çok verimli geçtiğini söyledi. BUFSAD üyeleri, FotoFest'in ilk yılı açılışında çekilen fotoğrafını da Başkan Altepe'ye hediye etti. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri de Başkan Altepe'ye çalışmalarını ve yeni dönemde yapmayı planladıkları projelerinden bahsetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber