Üniversite öğrencisinin trafik kazasında hayatını kaybetmesi

Beşminare Akademi Fikir ve Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) öğrencilerinden Ömer Erol'un, elim bir kazada hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Durer, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite önünde trafik önlemlerinin alınmasını defalarca gündeme getirdiklerini, ancak yerel yönetimlerin bu sorunu neticeye kavuşturma hususunda aciz kaldığını kaydetti.

Ecelin gelişini kimsenin durduramayacağını, ancak bazı gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini bildiren Durer, şunları kaydetti:

"Bu kardeşimiz kim bilir ne koşullarda gelmiş ve burada tahsilini sürdürüyordu. Şimdi bu çocuğun hesabını kim verecek- Bitlis'te bir gün içinde çözülebilecek sorunları defalarca gündeme getiriyoruz. Ancak yerel yönetimlerimiz bu basit sorunları çözemiyor, hatta cevap vermekte bile ziyadesiyle aciz kalıyor. Umursamazlık almış başını gidiyor. Şehiriçi ulaşım sorunu yıllardır çözülmüyor. Kimse çıkıp neden bu konuda bir cevap vermiyor-

10 kilometrelik yola sıkıştırılan durak sayısındaki fazlalık, kazalara davetiye çıkarıyor. Tatvan çevre yolunun da en kısa sürede hizmete girmesi gerekiyor. Milletvekillerimizin bu konuyu en kısa sürede çözüme kavuşturması gerekir. Yerel yönetimlerimizin de bu gevşekliği bırakarak, bir an önce Bitlis'in basit sorunlarını çözmesi gerekiyor. Kazada hayatını kaybeden Erol'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine, arkadaşlarına ve BEÜ camiasına başsağlığı diliyorum."

Muhabir: Şener Toktaş

Yayıncı: Levent Harman

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber