Aydın İl Yenilik Platformu toplanıyor

Aydın'da 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren çalışmalarına başlayan Aydın İl Yenilik Platformu Katılımcı Kuruluşlar Genel Toplantısı 26 Kasım'da yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 08:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'da ?Üniversite-Sanayi' işbirliğinin en önemli yapılanmalarından birisi olan Aydın İl Yenilik Platformu, 1 Mayıs 2012'de başladığı çalışmalarına devam ediyor. TÜBİTAK Bilimsel ve Teknolojik Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında desteklenen Yürütme Kurulu Başkanlığı Aydın Valiliği ve eş başkanlığı ile yürütücülüğü Adnan Menderes Üniversitesi'nce sürdürülen Aydın İl Yenilik Platformu, ?Katılımcı Kuruluşlar Genel Toplantısı'nı 26 Kasım 2012 Pazartesi günü saat 14.00'de ADÜ Merkez Yerleşkesi'nde yapacak.

Tüm katılımcı kuruluşların yazı ile davet edildiği Aydın İl Yenilik Platformu Katılımcı Kuruluşlar Genel Toplantısı'nda platform kapsamında yer alan faaliyetlerden birisi olan katılımcı kuruluşlar, yürütme kurulu ve proje yürütücülüğü tarafından ayda bir kez yapılması gereken ara değerlendirmeler yapılacak. Toplantı gündeminde platformun tanıtımı, bugüne kadar yapılanlar ve katılımcı kuruluşların görev tanımlarının sunumu ile bundan sonra yapılacaklara yönelik iş planı hazırlanması ve görev dağılımı yapılması ele alınacak.

AYDIN İL YENİLİKLER PLATFORMU

Resmi olarak 01 Mayıs 2012 tarihinde başlayan 3 yıllık proje olan Aydın İl Yenilikler Platformu, Aydın'ın sahip olduğu ve ona rekabet gücü sağlayabilecek değer ve birikimleri, araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) veya yenilik (inovasyon) ekseninde ekonomik ve sosyal faydaya dönüştürmek için Aydın'daki sektör-üniversite-kamu kurum ve kuruluşları-sivil toplum kuruluşlarının, bireylerin bir araya gelerek ortak çalışmalar yürütmelerini sağlayan sürekli ve dinamik bir işbirliği zemini oluşturmayı amaçlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber