Denizli'deki tarihi Kaleiçi'nde indirim festivali düzenlendi

Denizli'nin 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı'nda, bu yıl ilk defa indirim festivali düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halkın yoğun ilgi gösterdiği festivalde Belediye Başkanı Osman Zolan da alışveriş yaptı. Kaleiçi'nin Selçuklu'dan günümüze kadar gelen yaşayan alışveriş merkezi olduğunu belirten Zolan, bugüne kadar sapasağlam ayakta kaldığını, halkın birçok ihtiyacını karşıladığını söyledi.

Başkan Zolan, yaptığı açıklamada, "Gerçekten dolaştığımızda, baktığımızda kalite anlamında en üst seviyede, fiyat anlamında çok uygun fiyatlarla her şeyi Kaleiçi'nde bulabiliyoruz. Belediye olarak Kaleiçi'nin yaşaması, canlandırılması, Denizli'nin bir numaralı alışveriş noktası olması konusunda elimizden gelen her türlü yatırımı yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Esnafımız da gördüğüm kadarıyla kendisini yenilemiş, güzel ve kaliteli mallarla hizmet sunmaya hazır. İndirim festivalinin başarılı geçmesini diliyorum. Bundan sonra Kaleiçimiz tek tek dükkan şeklinde değil, alışveriş merkezi mantığıyla, kampanyalarla, tanıtımlarla, özel günlerde uygulanan tarzıyla hareket etmeli." dedi.

Kaleiçi Güzelleştirme Derneği Başkanı Soner Yıldız da belediyenin kendilerine her konuda destek verdiğini belirterek, "Altyapı tamamen güzel, sabaha kadar ışıklandırmamız var. Burası 800 yıllık bir çarşıdır. Avm'lerden farkımız, buraya gelen insanların rahatlamış olarak gitmesidir. Daha doğal, kendiliğinden oluşmuş bir çarşıdır. Festivale çok değişik illerden alışveriş için insanlar geliyor, yoğun bir katılım var." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber