Milletvekilleri çadıra, danışmanları restorana

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ekim 2005 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Grup Başkanlığı milletvekillerine aynı anda ilginç iki yazı gönderdi. Yazılardan birinde milletvekillerinin gecekondu bölgelerinde çadırda iftar açmaları istenirken, diğer yazıda danışmanlar ve sekreterler için lüks bir restoranda iftar organizasyonu yapıldığı bildirildi.

AK Parti Grup Başkanlığı, milletvekillerini çadırlara gönderirken, sekreterlerini ve danışmanlarını ise lüks restoranda ağırlayacak. AK Parti Grubu imzasıyla tüm milletvekillerine iki ayrı yazı gönderildi. Yazılardan birinde Ankara İl Başkanlığı'nın geçen yıl düzenlediği iftar programını bu yıl da tekrarladığına işaret edilerek, "İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının manevi hazzını halkımızla kucaklaşmak için Ankara İl Başkanlığı'nın programına mutlaka iştirak edin" denildi.

Hazırlanan program çerçevesinde milletvekilleri 20'şerli gruplar halinde Ankara'nın gecekondu semtlerini ziyaret edecek. Her grubun başında bir bakan ve parti yöneticisi de olacak. 19 - 20 Ekim 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 2 gün sürecek gecekondu ziyaretleri çerçevesinde Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle ve çevre ilçelerdeki fakir sofralarında oruç açılacak. Milletvekilleri Meclis'ten kaldırılacak otobüslerle gecekondu semtlerindeki çadırlarda vatandaşlarla birlikte iftar yapacak.

AK Parti Grup Başkanlığı milletvekilleri için çadır programları yaparken, sekreterleri ve danışmanlarına jest yaptı. Vekillere gönderilen yazıda, "Yasama çalışmalarında emeğini bizden esirgemeyen sekreter ve danışmanlarımızı Lale Restorant'ta iftara bekliyoruz" denildi. Yazıda, sekreter ve danışmanlar için iftar programı boyunca Türk Tasavvuf Müziği dinletisi olacağı da kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber