Denizli Devlet Hastanesi Kalp Merkezi bölge hastanesi gibi çalışıyor

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, bünyelerindeki kalp merkezinin, il ve ilçeler dışında özellikle son bir yılda çevre il ve ilçelerden gelen hastalarla bölge hastanesine dönüştüğünü söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özellikle 2012 yılında kalp ameliyatlarının sayı ve çeşitliliğinin arttığını belirterek, ?Başarılı kalp ameliyatlarından sonra hastanemize talebin artması sebebiyle çalışmalarımızı o yönde genişleterek arttırdık. Dünyada ölümlerin yüzde 50'si, kalp hastalıkları yüzünden olmaktadır. Bu yüzden erken tanı ve tedavi, çok büyük öneme sahiptir.? dedi.

Denizli Devlet Hastanesi olarak kalp cerrahisinde koroner bypas, kalbi durdurmadan yapılan çeşitli ameliyatlar bulunduğunu ifade eden Opr. Dr. Saçkan, ?Beating bypas, mitrak kapak, yine büyük damarlardan koratis arter, aort kapak ve anevrizma ameliyatları, radyofrekans ablasyon ritm tedavisi, aort diseksiyon, periferik damar hastalıkları, abdominal aort anevrizmaları ameliyatlarını başarıyla yapmaktayız.? şeklinde konuştu. Çevre il ve ilçelerden de hastalar geldiğini vurgulayan Saçkan, ?Aydın'ın Nazilli, Uşak'ın Sivaslı, Karahallı ve Banaz, Afyonkarahisar'ı Sandıklı ve Dinar, Muğla'nın Fethiye, Burdur'un Bucak, Gölhisar ve Çavdır, Antalya'nın Korkuteli ilçeleriyle İzmir'den hastalar geliyor.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber