Odunluğunda esrar bulunan anne ve kızları şok geçirdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri gece yarısı anne ve kızlarının yaşadığı adrese baskın düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 12:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Baskında odunlukta saklanmış çuval içinde 61 kg 700 gram toz esrar ele geçirildi. Odunluğunda esrar çıkan anne ve kızları büyük şaşkınlık yaşadı. Polis, anneyi emniyete götürmek için uzun süre ikna çalışması yaptı.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Organize mücadele KOM ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir eve gece yarısı operasyon düzenledi. Operasyonda odunluğa gizlenmiş çuvallarda 11 paket halinde toplam ağırlığı 61 kg 700 gram olan toz esrar ele geçirildi. Odunluğunda esrar bulunması ile şok yaşayan anne N.Ç ile kızları, uyuşturucu ile ilgilerinin olmadığını söyledi. Kızların 18 yaşından küçük olması ve evde erkek bulunmaması sebebiyle ekipler anneyi emniyete götürmek istedi. Ailenin ağlamaya başlaması üzerine KOM grup amirliği komiseri aileyi iknaya çalıştı. Bahçe kapılarının her zaman açık olduğunu anlatan anne, birilerinin çuvalları odunluğuna koyduğunu belirtti.

Ailenin masum olduğuna inandıklarını ifade eden ekipler, gerçeğin ortaya çıkabilmesi için emniyete gidilmesi gerektiğini izah ettiler. Polislerin ikna çalışması sonrası anne ile büyük kızı geceyi geçirmek üzere emniyete götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber