Malatya'da 19 Mayıs Caddesi yenileniyor

Malatya Belediyesi tarafından Seyran Mahallesi'nde 19 Mayıs Caddesi'nde sürdürülen yenileme çalışmaları bir hafta içinde tamamlanacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde belediye başkan yardımcıları Hasan Atay, Ahmet Ceyhan ve Selim Pilten ile Seyran Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'ni gezdi. Çakır, Yeşiltepe bölgesinde yaptıkları çalışmaların önemli bölümlerinden birini de 19 Mayıs Caddesi'nde gerçekleştirdiklerini kaydetti. Caddenin Yeşiltepe bölgesinin önemli bir ana arter haline geldiğini ifade eden Çakır, yağmur suyu drenaj hattıyla içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenilediklerini söyledi.

Kompozit taşla kaplama suretiyle toplamda 15 bin metrekarelik kaldırım düzenleme çalışması yaptıklarını kaydeden Çakır, asfalt serim çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Çakır, ''Yaklaşık 1 hafta devam edecek işlerimiz var. Yeşiltepe'nin daha güzel, canlı ve modern bir şekilde gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir caddeyi yeniledik. Bazı yerlerde genişletme, bazı yerlerde de kamulaştırma yapılması sonucu perde duvarlar da çekilerek, buradaki çalışmaları tamamen bitirmiş olduk. Şu an 100. Yıl ikinci caddemizde altyapı çalışmaları devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra bu bölgedeki çalışmalarımızın büyük bir kısmını bitirmiş olacağız.'' ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber