Aranan iki kaçak yakalandı

İstanbul, Kocaeli ve Düzce'de, internet üzerinden banka müşterilerinin hesaplarının boşaltılması gibi 54 ayrı dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamasıyla aranan Halit S.(41) yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, İstanbul Kocaeli ve Düzce'deki mahkemeler tarafından 54 ayrı dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamasıyla aranan Halit S.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda, Küçükçekmece'de kaldığı adres belirlenen Halit S.'yi yakalamak için operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu yakalanan Halit S. işlemleri için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

İnternet üzerinden banka müşterilerinin hesaplarını boşaltmanın da bulunduğu dolandırıcılık ve sahtecilik olaylarından yargılanacak olan Halit S. çıkarıldığı adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Kars Sarıkamış Karaköse Köyü'ünde 9 Şubat 2002 tarihinde, arazi anlaşmazlığından dolayı kavga ettiği köylüsü İsmail Ayhan'ın kafasına keserle vurarak ağır yaraladığı gerekçesiyle hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Murat D.(37)'i de yakalandı. İki yıldır aranan Murat D., İstoç'ta bulunduğu adreste yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemedeki işlemlerinin ardından cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber