Mankenlik ajansına fuhuş baskını

Şişli'de, yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı iddia edilen bir mankenlik ajansına ahlak polisince baskın düzenlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mankenlik ajansı sahibi Ahmet A. gözaltına alınırken zorla çalıştırıldıkları ileri sürülen Rus ve Ukrayna uyruklu 4 kadının ifade işlemlerinin ardından sınır dışı edilecekleri öğrenildi. Kadınların polisteki ifadelerinde fuhuş yaptırıldıkları iddialarını kabul etmedikleri öğrenildi. Sağlık kontrolünden dönen kadınları bekleyen iki avukatı polis ekipleriyle tartıştı.

Şişli 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir site içerisinde faaliyet gösteren bir mankenlik ajansında yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine Ahlak-Kumar Büro Amirliği'nce çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmanın ardından bugün akşam saatlerinde söz konusu mankenlik ajansına baskın düzenlendi. Mankenlik ajansı sahibi Ahmet A. gözaltına alınırken zorla fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen Ukrayna uyruklu Oksana S., Anita M., Katarina G. ile Rus uyruklu Natali K. de ifade işlemleri için emniyete getirildi. Kadınların ifadelerinde kendilerinin fuhuş yapmadıklarını, sadece mankenlik yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Zührevi hastalıklar hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 4 kadının ifade işlemlerinin ardından sınırdışı edileceği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri süren mankenlik ajansı sahibi Ahmet A.'nın ise yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Bu arada, sağlık kontrolünden dönen kadınları bekleyen iki avukatı polis ekipleriyle tartıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber