Aydın'da zincirleme trafik kazası : 3 yaralı

Aydın'da kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, bu gece saat 00.15 sıralarında Aydın merkez Eski Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Aydın'dan Denizli yönüne seyir halinde olan ve sürücünün kimliği tespit edilemeyen 06 FY 011 plakalı araç, E-87 karayolu güzergahındaki Eski Sanayi Kavşağı'na geldiğinde kırmızı ışık ihlali yapınca Ata Mahallesi'nden şehir merkezi istikametine gitmek için yeşil ışıkta geçen önce 09 KU 832 ve daha sonra da 09 FF 326 plakalı araçlara çarptı. Çarpışmanın etkisiyle 09 KU 832 plakalı araç, savrularak ters yöne girip refüje çarparak durabildi.

İki aracın hurdaya döndüğü kazada, araç içerisinde sıkışan 3 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılan yaralılar, ambulanslarla Aydın ve Atatürk Devlet Hastanelerine sevk edilerek, tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle Aydın-Denizli karayolunda trafik yaklaşık yarım saat tek şeritten kontrollü olarak verdi. Büyük bir kalabalığın toplandığı alanda araçlardan kopan parça ve cam kırıklarının temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber