Adana'da amatör maçta kavga

Adana'nın Kozan ilçesinde amatör maçta çıkan arbede sonucu bir futbolcu yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Süper Amatör Futbol Ligi'nde İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda oynanan Kozan Belediye Spor ile Adana Anadolu 19 Mayıs arasındaki maçı ev sahibi takım 2-1 galipken 60. dakikasında Anadolu 19 Mayıs'tan Sezer'in rakibine yaptığı harekete hakem faul düdüğü çaldı. İtirazlar sonrası Sezer, maçın orta hakemi Caner Ak'a küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyundan atıldı.

Anadolu 19 Mayıs Kulüp Başkanı Senay Yıldız sahaya girerek takımı sahadan çekti.

Bu arada, hakemlerin sahayı terk etmesi sırasında Anadolu 19 Mayıs takımı sporcuları hakeme saldırmak istedi. Polis, araya girerek saldırıya engel oldu. Polisin, taşkınlık çıkaran sporculara biber gazı sıkması sonucu bir futbolcu yaralandı.

Öte yandan Anadolu 19 Mayıs takımı Teknik Direktörü Hayrettin Turgut ve Muzaffer Boran adlı bir futbolcunun maçın yan hakemi Bilal Özdemir'in kendilerine küfür ettiği gerekçesi ile polis merkezine giderek şikayetçi oldukları öğrenildi.

Maç sonrası Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan Kulüp Başkanı Senay Yıldız'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak futbolcular ile bir süre sohbet etti.

Anadolu 19 Mayıs Kulüp Başkanı Senay Yıldız yaptığı açıklamada, "Bizim Kozanlı kardeşlerimiz ile bir sorunumuz yok. 3 haftadır oynanan maçlarda bize karşı hakemlerin tutumu, bizi ve emek veren futbolcu kardeşlerimize yapılan bu haksızlığa tepki olsun diye takımı sahadan çektim" dedi.

Hakemler ve futbolcular yoğun güvenlik önlemleri altında ilçeden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber