Toroslu idareciler Van'da kardeş okul baktı

Antalya'da faaliyet gösteren Toros Eğitim Kurumları'nda görev yapan idareciler, kurumlarına kardeş okul seçmek için Van'a gitti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toroslu idareciler Özalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) ile geçtiğimiz günlerde terör örgütü tarafından yakılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB) ait ilkokulu ve ortaokulu ziyaret etti.

Toros Akdeniz İlköğretim Okulu Müdürü Hüdayi Başın, TOBB'un yaptırdığı okula gerçekleştirilen saldırıların kendilerini harekete geçirdiğini söyledi. Başın, ?Hem TOBB İlkokulu hem de başarısıyla SBS?de YİBO'lar arasında birinci olan Van ÖZALP YİBO'da yaşadıklarımız bizleri çok etkiledi.? dedi.

Toros Akdeniz Liseleri Müdürü Abdurrahman Kıymaz da, ?Özellikle Özalp YİBO'daki öğrencilerin öğrenme aşkı, merakı ve saygısı bizleri çok etkiledi. Çocuklar öğretmenler odasının kapısında sıraya girmişlerdi. Bir öğrencinin öğretmenine yazdığı ?Benim Teorim' başlıklı dilekçesinde dünya dışı yaşam formu konusunda araştırma yapmak istemesi beni çok etkiledi.? diye konuştu.

Toros Yağmur Liseleri Müdürü Serkan Yavuz ise her 2 okuldaki öğretmenlerin yaşanan zorluklara ve saldırılara rağmen çalışma gayretlerini her türlü takdire değer olduğunu ifade etti. Toroslu idareciler, Van Vali Yardımcısı Zafer Coşku'nu ziyaret etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber