Başkan Yenihan, Atatürk İlköğretim Okulu engelli sınıfını ziyaret etti

Atatürk İlköğretim Okulu engelli sınıfını ziyaret eden Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, öğrencileri, hediyeler vererek sevindirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 20:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tokat'ın Erbaa ilçesinde engelliler okulunu ziyaret eden Başkan Yenihan, öğrencilerin başarıları karşısında sevincini gizlemedi. Öğrencilerle sohbet eden Yenihan, onlara hediyeler vererek mutlu etti.

Yenihan, yaptığı açıklmada, "Engellilerimiz, bedensel ve ruhsal açıdan bazı dezavantajlar taşıyan, ancak akıl, düşünce ve duyguları hepimiz kadar güçlü olan arkadaşlarımızdır. Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal ve sosyal yeteneklerini çeşitli derecelerde kaybederek, toplumsal yaşama uyum sağlamakta güçlük çeken arkadaşlarımız için kendi kendilerine yetebilecekleri bir şehir hayatı kurmak istiyoruz. Engelli kardeşlerimizin huzurlu ve rahat bir ortamda zaman geçirmeleri için Engelsiz Yaşam Parkı'nı hayata geçirdik. Engellilerimiz, özel tasarım ve malzemeyle yapılan bu parkta, kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan, gönüllerince eğlenebiliyorlar. Hedefimiz, engelli arkadaşlarımızın da en az diğer vatandaşlar kadar bu hizmetlerden faydalanmasıdır." dedi.

Ömer Aslan isimli öğrenci de başkana hediyeler için teşekkür ederek, sınıfları için bir projeksiyon cihazı istedi. Öğrencinin isteğini kırmayan Başkan Yenihan, sınıfa projeksiyon ve ses sistemi sözü verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber