Engelli öğrencilerden 'Gangnam Style' dans

Çorum'da 'Dünya Engelliler Günü' dolayısıyla ilde bulunan engellilere 'Engelsiz Eğleniyoruz' programı düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 20:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir otelde düzenlenen programda, engelli öğrencilerin son zamanlarda moda haline gelen 'Gangnam Style' dansı büyük beğeni topladı. Engelliler için pasta kesilirken, öğrenciler doyasıya eğlendi.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Muzaffer Külcü, toplum olarak engelli vatandaşlara çok değer verildiğini belirtti. Belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yardımlarına koştuklarını söyleyen Külcü, "Bugün malumunuz Dünya Engelliler Günü, bu yüzden böyle bir programı uygun gördük. Artık etkinlikler daha büyük ve kapsamlı oluyor. Bununla beraber engelli öğrencilerimiz ve engelli vatandaşlarımız, o engeli ortadan kaldırıyor. Biz engelli vatandaşlarımız için yapmamız gerekenleri kendimize ödev olarak kabul ettik. Ve bu zamana kadar nasıl özverili bir şekilde bu işle yakından ilgilendiysek bundan sonra da daha kapsamlı bir şekilde bu alakamız devam edecektir." dedi.

Çorum Valisi Sabri Başköy ise 700 kişilik salonun tamamen dolduğunu ve öğrencilerin kendisine 'Vali amca programda Gangnam Style oynayacağız' dediklerini belirtti. Programda konuşmaları, bu yüzden kısa tuttuklarını ve engelli vatandaşların daha çok eğlenmelerini sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Başköy, "Devletimiz, son 10 yılda engelliler için gerçekten çok önemli adımlar attı. Bu konuda ilimizde sizlerin de gördüğü gibi çok kapsamlı etkinlikler düzenliyoruz." diye ifade etti.

Program esnasında, bazı engelli vatandaşlar şarkı söylerken, bir grup öğrenci de yöresel oyunlarla büyük beğeni topladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber