İlahiyat Fakültesi Osmaniyelileri mutlu etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) bünyesinde kurulan ve resmi gazetede yayınlanan İlahiyat Fakültesi kentte sevinçle karşılandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 17:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, fakültesi ile ilgili önceden yapılan çalışmalarda kendilerine destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Osmaniye Aktif Gazeteciler Cemiyeti'ne de teşekkür ziyaretinde bulunan dernek yöneticileri, basın camiasının bu konuda etkin rol aldıklarını söylediler.

Dernek Başkanı Ömer Yağmur, ?OKÜ İlahiyat Fakültesi kurulması ile ilgili bakanlar kurulu kararı, resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Öncelikle Başbakanımız olmak üzere, Vali Celalettin Cerrah'a, milletvekillerimiz Durdu Mehmet Kastal, Suat Önal, H.Hüseyin Türkoğlu'na, Rektör Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'ya, Belediye Başkanı Kadir Kara'ya, basın kuruluşlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.? diye konuştu.

Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ise ?Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlahiyat fakültesi hem üniversitemiz için, hem de Osmaniye'miz için hayırlı olsun.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber