Kepçeden fırlayarak hayatını kaybetti

İzmit-Akmeşe yolu üzerinde İSU'ya ait kepçe ile süt toplama kamyonunun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 20:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Kartepe Uzunçiftlik Kirazoğlu Mahallesi Gün Sokak'ta çalışma yapan İSU'ya ait kepçe, iddiaya göre ana yola geri geri kontrolsüz bir şekilde çıkınca yoldan geçen Ufuk T. idaresindeki 41 RV 845 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada süt firmasına ait kamyon devrilirken, kepçe ise yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle kepçe operatörü Zafer Yılmaz (27) yola fırlayarak ağır yaralandı. Kazada kamyonda bulunan sürücü Ufuk T., Rasim Atasoy ve Rafet Yılmaz da çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri yolu trafiğe kapatırken, çevre güvenliği aldı.

Kepçe operatörü Zafer Yılmaz, 112 ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralılar ise Özel Konak Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle İzmit-Akmeşe yolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapatıldı. Çevredekiler, ara sokakta çalışan iş makinesinin kontrolsüz bir şekilde yola çıktığını ve kamyonla çarpıştığını iddia ederken, acı haberi alarak olay yerine gelen Yılmaz'ın babası Mehmet Yılmaz, diğer akrabalarına sarılarak ağladı. Gözyaşları bir an olsun dinmeyen acılı babanın feryatları herkesi derinden etkiledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zafer Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Ailenin 3 çocuğundan biri olan Zafer Yılmaz'ın Kartepe Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet ettiği ve henüz 2 gün önce nişanlandığı belirtildi.

Devrilen kamyon ve çekicinin olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açılırken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber