Vali Selami Altınok: Çiftçilerimizin her zaman yanındayız

Vali Selami Altınok, Aksaray'ın tarım alanında çok büyük bir potansiyeli olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aksaray Valisi Altınok Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Müdürü Bestami Zabun, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile görüşen Vali Altınok Aksaray'ın tarım alanları, tarımsal faaliyetler, yapılan proje ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Aksaray'ın tarım ve hayvancılıkta çok büyük potansiyeli olduğunu bunun çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Altınok, tarımsal sanayinin daha da geliştirilebileceğini belirtti.

Tarımsal ürün çeşitliği, küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği, süt ve süt ürünleri üretimi ile Aksaray'ın tarım hayvancılıkta çok iyi durumda olduğunu ifade eden Vali Selami Altınok, tarım teşkilatlarının da çiftçi ve üreticinin her zaman yanında olduğunu belirtti.

Kırsal alanda yaşayan vatandaşların tarım ve hayvancılıktan daha çok kazanması için tarım ve hayvancılığı geliştirici projeler hazırlanarak uygulandığını ifade eden Vali Altınok, üretici ve çiftçilere devlet imkanlarından daha çok yararlanmaları için her türlü kolaylığın da gösterilerek çiftçilerin teşvik edildiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber