AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları 12 bin ağaç dikti

AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 12 bin ağaç dikildi. Her ağaç, bir AK Partili kadını temsil edecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından "Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut" sloganıyla yurt genelinde başlatılan, her AK Partili kadın üye için bir fidan kampanyası, geçen günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Ankara'da yapılan toplu açılış töreniyle başladı. Kadın Kolları Başkanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın desteğiyle her kadını temsilen bir tane dikerek 3,5 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda Çanakkale İl Kadın Kolları da yağmurla oluşan çamura aldırış etmeden, merkeze bağlı Kayadere köyünde 12 bin fidan dikti.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Muzaffer Kutlu, "Diğer illerimizde de Kadın Kolları başkanlarımızın önderliğinde, 'Ak Kadınlar Ormanı' olarak adlandırdığımız projeyle cumhuriyet tarihimizin en büyük ağaç dikimi seferberliğini başlattık. Her kadın üyeye bir ağaç kampanyası, hem doğaya destek hem de kadın üyelerimizin bu dünyada bir dikili ağacı olmasını sağlayarak onları onore etmek anlamında yapılan bir çalışma. Peygamberimiz'in dediği gibi, ?Kıyamet kopsa bile evinizde bir fidan varsa dikiniz.' İnanıyorum ki AK Partili kadınlar da Çanakkale'de orman gibi çoğalacaktır." şeklinde konuştu.

Ağaç dikme etkinliğine İl Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, merkez ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber