Mobilya atölyesindeki yangında Pkk şüphesi

Adana'da duvarına "PKK, HPG ve KCK" yazılan bir mobilya atölyesinde çıkan yangın iş yerini kül etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde Abdullah Coşkun'a ait mobilya atölyesinde yangın çıktı. Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye etipleri yangına müdahale etti ancak atölyedeki malzemeler yanmaktan kurtarılamadı. Yangın nedeniyle atölyenin çatısı da çöktü. Duvarında "PKK, HPG ve KCK" yazan mobilya atölyesi tamamen kül olurken, polis ve itfaiye ekipleri iş yerinin PKK yandaşları tarafından kundaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

İş yeri sahibi Abdullah Coşkun da gece saat 02.30'da haberi alarak iş yerine gitti. Coşkun kimseyle bir sorunu olmadığını, ekmek parasını kazanmak için mücadele ettiğini belirterek, "Buradan 6 kişi evine ekmek götürüyordu. Ne olmuş bilmiyoruz ama komşular gece çıtada 4 kişi görüp hırsız sanmışlar. Sonra da yangın çıkmış. Kimin yaptığını ya da yangının neden çıktığını bilmiyorum; polis ve itfaiye araştırıyor" dedi.

Coşkun, iş yerinin bulunduğu yerde sık sık PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığını, bu sırada kendilerine gelerek kepenk kapatmalarını istediklerini belirterek, "Biz de söylenene uyup kepenk kapatıyorduk ama içeride çalışmamıza devam ediyorduk. Bunlar yapmış olabilir mi bilmiyorum. Duvarda PKK, HPG ve KCK yazıyormuş, onu da yeni fark ettim. Dün yangın sırasında mı yazdılar, önce mi yazıyordu bilmiyorum, hiç fark etmedim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber