TSE İl Koordinatörü Karaman: Asansör denetimini TSE yapmalı

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, asansör muayene ve denetim hizmetlerinin, kalite kuruluşu olan TSE tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TSE Bursa Koordinatörü Mustafa Karaman ve TSE Danışma Kurulu Üyesi Feridun Bay, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyaret etti. Ziyarette Karaman ve TSE Danışma Kurulu Üyesi Feridun Bay, Başkan Koçal'a kalite çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yalova'yı kalite şehri yapmak istediklerini söyleyen Karaman, ?Her bireyin sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşama hakkı vardır. Vatandaşın sağlık ve güvenliğini korumayan kamu kuruluşları görevine ihanet ederler. Bu amaçla bugün biz 2013 yılında Yalova'da bilinç seviyesini arttırmak, kaliteyi sağlamak amacıyla Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'ı ziyarete geldik.? dedi.

Yalova'da asansör denetim ve bakım hizmetlerinin TSE tarafından yapılmasını istediklerini belirten Karaman, ?Bunun için Başkan Koçal'dan destek istedik. Sayın Başkan her türlü desteği vereceğine dair söz verdi. Gözetim ve muayene hizmetlerinin bir alanı olan asansör alanında vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kaliteyi denetlemek amacıyla Yalova'ya hizmet vermek amacındayız. TSE kalite, gözetim ve muayene kuruluşudur. TSE'nin girdiği yerde kalite vardır.? şeklinde konuştu.

TSE'nin ziyaretinden memnun kaldığını belirten Başkan Yakup Koçal ise ?TSE'nin bölgemizde yapmış olduğu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Yapacağı faaliyetlerle Yalova'ya kalite anlayışını getireceğinden kuşku duymuyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber