İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş: 7 bin 500 kişiye eğitim verdik

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek, Türkiye'de en çok kurs açan belediye olarak 7 bin 500 kişiye eğitim verdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşar Doğu Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıya İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş, mahalle sakinleri ve öğrenci velileri katıldı. Yaşar Doğu Kültür Merkezine öğrenciler tarafında 'Eğitimci Başkan' sloganıyla giriş yapan Başkan Demirtaş'a öğrencilerin gösterdiği ilgi dikkat çekti. Kahvaltıda konuşan KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, "Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmiş olduğumuz toplantımızda, katılımın çokluğu beni çok mutlu etti. Bu da şunu gösteriyor ki yapılan hizmetler sizlerin nezdinde değer buluyor." diye konuştu. Eğitimin kalitesinin önemine dikkat çeken Kabaş, "İlkadım Belediyesi'nin eğitime göstermiş olduğu hassasiyet bizleri sevindiriyor. Yaşar Doğu Kültür Merkezi, öğrencilerin gelişimi için tasarlanmış harika bir tesis. Bu merkez, öğrenci ve beraberindeki veliler için büyük bir kazanç. Ben şahsım ve öğrencilerim adına, İlkadım ilçesine kazandırdığı önemli eğitim tesisleri için başkanımız Necattin Demirtaş'a teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Necattin Demirtaş ise sosyalleşmelerini sağlamak için gençlere yönelik eğitim tesislerine önem verdiklerini kaydetti. Demirtaş, yapılacak yeni tesislere örnek olarak, İlkadım Belediyesi'nin Mete Adanır Spor Kompleksi ve Bilgi Evleri'ni örnek gösterdi. Bu tür tesisleri İlkadım ilçesinin bütün mahallerine yaymak istediklerini söyleyen Demirtaş, şöyle devam etti: "Gençlere eğitim ve sporu bir arada gerçekleştirebileceği yeni mekânlar oluşturarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır." dedi.

Başkan Demirtaş, Yaşar Doğu Kültür Merkezi'nde öğrenim gören 6,7 ve 8. sınıf öğrencilerinden başarılı olan öğrencilere müzik çalar hediye etti. Program sonunda öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber