Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Aydın'dan veda mesajı

Yaklaşık bir yıldır Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten İbrahim Aydın, Bursa'ya Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geri gönderildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Görev değişikliği sebebiyle bir veda mesajı yayınlayan Aydın, kısa zamanda Balıkesir'i çok sevdiğini belirterek, "Her şeyin, benim bulunduğum zamandan daha iyi ve güzel olmasını temenni ediyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın, mesajında özetle şunları kaydetti: "Görev yaptığım zaman süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadar mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm personelimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi olsa önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım. Merkezde, ilçelerimizde ve köylerimizdeki okulları gezme ve sorunları yerinde inceleme fırsatı buldum. Bunlara ciddi bir şekilde eğildik ve çözümler ürettik. Şehrin 50 yıllık eğitim geleceğini etkileyecek Balıkesir Eğitim Kampüsü konusunda ciddi gelişmeler sağlandı. Kampüs için 600 dönümlük bir alan belirlenmiş olup altyapı çalışmaları başlatılmıştır. Bandırma Eğitim Kampüsü içinse Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mimari proje ihalesine çıkılmış olup önemli mesafe katedilmiştir. İl Milli Eğitim bünyesinde yapılan harcamalar konusunda da büyük tasarruflar sağladık. Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce millete daima hizmettir. Bu güzel ilde, eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu her zaman içimde yaşayacağım."

Öte yandan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tayin edilen Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner'in, önümdzdeki hafta göreve başlayacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber