Servislerin kabul etmediği Yusuf Can'a belediye sahip çıktı

Erzurum'da okul yolunda ulaşım çilesi çeken 10 yaşındaki Yusuf Can Aras'ın imdadına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler yetişti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2 yaşında yakalandığı kas erimesi hastalığı yüzünden yürüyemeyen 10 yaşındaki Yusuf Can Aras'ın adeta çile dolu okul yolculuğuna Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler el koydu. Aras ailesinin yaşadığı dramın ortaya çıkmasının ardından Başkan Küçükler, Yusuf Can için gereken her türlü yardım ve desteğin sağlanacağı müjdesini verdi. Aileyle temasa geçen Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu, Yusuf Can'ın ihtiyaçlarının tespit edilmesi hususunda Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerine talimat verdi.

Başkan Yardımcısı Tavlaşoğlu, "Minik kardeşimiz Yusuf Can'ın yaşadığı bu sıkıntıyı elbette ki bertaraf edeceğiz. Bu manada ¬ailenin ve Yusuf Can'ın her ne ihtiyacı varsa kesinlikle belediyemiz tarafından karşılanacak. Yusuf Can, çok sevdiği okuluna bundan böyle hiçbir sıkıntıyla karşı karşıya kalmadan devam edebilecek" diye konuştu.

Erzurum'un merkez Palandöken İlçesindeki TOKİ konutlarında oturan Aras ailesinin iki çocuğundan en büyüğü olan Yusuf Can, yürüyemediği ve fiziki durumuna uygun araç bulunamadığı için 700 metrelik okul yolunu her gün babasının kucağında kat etmek zorunda kalıyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber