Engelli basketbolculara prim desteği

Bölgesel Lig'de mücadele veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na prim desteği geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, farklı kazanılan Malatya Kent Konseyi maçından sonra Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncularına prim dağıttı. Takımın başarılı bir sezon girişi yaptığını ve gruplarında iddialı bir takım olduğunu belirten Güzelbey, Gaziantep'teki tüm engelli vatandaşları birer sosyal aktivitenin parçası olmaya çağırdı. Gaziantep'teki engelli vatandaşlar için hayatı kolaylaştıracak proje ve faaliyetler yaparak onların sosyal yaşamın içinde daha çok kalmayı sağladıklarını dile getiren Güzelbey, gerek istihdam gerekse aktivite yönünden destek olmaya çalıştıklarını bildirdi.

SODES Projeleri ile engelli vatandaşları birçok kolaylıklar getirdiklerini belirten Güzelbey, ?Gerek iş hayatında olsun gerekse aktivite yönünden olsun engelli vatandaşlarımızın evde oturmasını istemiyoruz. Onların da hayatın içinde olmalarını ve bir takım işlerle uğraşmasını istiyoruz. Bu anlamda biz de belediye olarak bir takım projeler ve kolaylıklar sağlıyoruz. Ulaşımda engelli otobüsler, engelli basketbol takımı ve bünyemizdeki istihdam ile onları bir takım kolaylıklar sağlıyoruz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber