Alkollü gençlerin şehir turu kaza ile bitti

Aydın'da gece yarısı alkol aldıktan sonra şehir turuna çıkan 5 genç geçirdikleri kaza sonucu ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 07:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dereye yuvarlanan lüks otomobilde sıkışan gençleri kurtarmak için İtfaiye, 112 Acil Servis ekipleri ve polis uzun süre uğraş verdi.

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Balıkköy Afet evleri yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre birlikte alkol aldıkları öğrenilen 4 aynı soy ismi taşıyan 5 arkadaş alkol aldıktan sonra 35 GA 8694 plaklı lüks otomobil ile şehir turuna çıktı. Kemer Bulvarı'ndan gitmekte olan Anıl B. yönetimindeki otomobil, aşırı süratle Ballıkköy istikametine giden tali yola girdi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil daha sonra takla atarak dereye uçtu.

Kazada sürücü Anıl B. (21) ile birlikte araçta bulunan Engin A. (19), Ahmet B. (19) Sezgin B. (21) ve Hakan B. (19) otomobil içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri yaralıları sıkıştıkları araçtan kurtarmak için uzun süre uğraştı. AKS 110 ekipleri tarafından kaza kırım araçları ile kesilen otomobilden çıkarılan gençler Aydın Devlet ve Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi'ne kaldırıldı.

Görgü şahitleri, kaza yapan otomobilin çok hızlı seyrettiğini ve asfalt yolun bitiminde tali yola girip toprak yığınlarına çarptıktan sonra yuvarlanıp dereye düştüğünü belirttiler. Alkollü olduğu belirtilen gençler kaldırıldıkları hastanede yoğun bakım servisine alındı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber