Başkan Osman Genç: Canik sağlıkta da iddialı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Her alanda olduğu gibi Canik sağlık yatırımlarında da iddialı. İlçemiz sağlık alanında yapılan yatırımlarla sağlıkta büyük ivme yakaladı." dedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 16:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve eşi Nimet Genç, Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Meşe Kültür Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Çok sayıda hemşirenin de bulunduğu kahvaltıda Başkan Genç, "Canik her alanda büyümeye devam ediyor. İlçemiz sağlık alanında yapılan yatırımlarla sağlıkta büyük ivme yakaladı." şeklinde konuştu.

HEDEF 2019

Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe, kaynaşmaya vesile olduğunu belirten Başkan Genç, Canik'in tarihi ve şu anda ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Genç, "Samsun, Canik Sancağı tarihte önemli bir merkezdi. Uluslararası bir şehirdi. Samsun'un yeniden uluslararası statüye çıkmasının önünde hiçbir engel yok. Hedefimiz 2019'a Samsun'u hazırlamak." diye konuştu.

İSTİHDAM İMKANI

Her alanda olduğu gibi Canik'in sağlık yatırımlarında da iddialı olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Medicana, Romatem ve Kızılay Bölge Kan Merkezi gibi önemli sağlık yatırımları ilçemizde hayata geçti. Bu yatırımlar sayesinde birçok sağlık personeli istihdam imkanı buldu." şeklinde konuştu. Hemşirelerin yeni yılını da kutlayan Başkan Genç, yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni etti.

BAŞKAN GENÇ'E PLAKET

Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz da, kendilerine yaptığı destekten ötürü Başkan Genç'e teşekkür etti. Yılmaz, "Samsun şubemizin yeni ekibi olarak amacımız sizlerin de katkısıyla hemşirelik mesleğini geliştirmek ve hak ettiği seviyeye ulaştırmaktır." dedi.

Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı Rahşan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Genç'e desteklerinden dolayı plaket verdi. Konuşmaların ardından hemşireler 2012 yılının yorgunluğunu doya sıya eğlenerek çıkardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber