Bu eller şifa dağıtıyor

Bursa'nın Organhazi ilçesine bağlı Yenisölüz beldesinde oturan 79 yaşındaki Şevket Başol, belfıtığı, kırık-çıkık ve eklem kireçlenmesi şikayeti ile kendisine gelen hastalara 48 yıldır şifa dağıtıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 11:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

42 yıldır bel fıtığı, eklem kireçlenmesi, boyun ağrısı gibi şikayetlerle gelen hastalarına uyguladığı yöntemle şifa dağıtan Başol, hastalarını tedavi ederken önce hastanın sinirlerine baskı yaparak damarları tespit ediyor. Başol, uyguladığı hareketlerle omurların arasına sıkışan damarları baskıdan kurtarıyor. Tedavi edemeyeceğine inandığı hastalara hiç müdahale etmeyerek, doğrudan hekime görünmelerini tavsiye eden Başol, her insanın 221 kemiği olduğunu ve ellerini kullanarak rahatsızlığın kaynağını ve sebebini saptayıp çözebildiğini belirtiyor.

Bu işi maddiyat için yapmadığını ifade eden Başol, "Hastalarımın birçoğundan da para almıyorum. Özellikle de öğretmen, öğrenci, asker, ve şehit ailelerinden para almıyorum. Amacım insanların iyileşmesini sağlamak. Buraya ağrıyla gelen nice insan şifa bulduktan sonra bana hayır duası ediyor? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber