İŞKUR sayesinde okullardaki personel açığı kapandı

Sinop'un Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) destekli alınan geçici işçiler sayesinde okullardaki personel açığının kapatıldığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 14:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop'un Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) destekli alınan geçici işçiler sayesinde okullardaki personel açığının kapatıldığını söyledi. Yıl içinde işe alınan 347 geçici işçiden 100 kişinin okullarda istihdam edildiği belirtildi.

İŞKUR tarafından alınan geçici işçiler sayesinde merkez ve köylerdeki okulların pırıl pırıl olduğunu belirten Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, okullarda normal şartlarda en fazla bir ya da iki personelin olduğunu, bunun da yeterli olmadığını söyledi. Yıl içinde alımı yapılan 347 geçici işçinin ihtiyaç olan yerlere dağıtıldığını ve bu işçilerin çalışmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Bozdemir, ??Okullarımızın kadrolarında en fazla bir ya da iki personel var. Bunlar hangi işlere yetişsinler. Biz bu durumu göz önünde bulundurarak yaklaşık 100 işçiyi okullarımıza yönlendirdik. Bu işçiler sayesinde okullarımız temizlik noktasında şu anda pırıl pırıl. Diğer kurum veya kuruluşlardaki işçiler de çalışmaya devam ediyor.'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber