Canik Belediye Başkanı Osman Genç: Yeni yılda yeni rekor kıracağız

Samsun merkeze bağlı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni yılda her zamankinden daha fazla gayret ederek, yeni rekorlar kıracaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 16:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun merkeze bağlı Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yeni yılda her zamankinden daha fazla gayret ederek, yeni rekorlar kıracaklarını söyledi.

Başkan Osman Genç, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, kardeşlik, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine vurgu yaparken Canik'i bölgenin ve ülkenin yıldız ilçesi haline getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Canik Belediyesi olarak her zamankinden çok daha fazla gayret sarf ederek, yeni yılda yeni rekorlar kıracaklarını vurgulayan Başkan Genç, Canik'te 2012 yılının dolu dolu geçtiğini ve geride kalan yılda birçok önemli hizmete şahit olunduğunu söyledi. Başkan Genç, "Samsun'un ikinci üniversitesi Canik Başarı Üniversitemiz ve Türkiye'nin en lüks, Karadeniz'in en büyük outleti Lovelet AVM 2012 yılında hizmete girdi. İnşallah 2013 yılında da Samsun'un en büyük meydanının ve Türkiye'de örneği bulunmayan belediye hizmet binamızın açılışını gerçekleştireceğiz." dedi.

Yaptıkları yatırımlarla sadece Canik ilçesinin çehresini değiştirmekle kalmadıklarını, Samsun'un da dışa açılan vitrini olduklarını belirten Başkan Genç, "Bizler 9 yıl boyunca yaptığımız gibi, Canik ve Samsun'un büyümesi, ilerlemesi, bölgemizde ve ülkemizde yıldız bir merkez olması için çalışıyoruz. İlçemizde başlattığımız büyük atılımların 2013 yılında da kat kat artarak yeni başarılarla taçlanmasını temenni ediyorum. 2013 yılının ilçemize, şehrimize ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber