Yeni yıla çalışarak girdiler

Yozgat'ta vatandaşların çoğu yeni yıla ailesinin yanında sevdikleriyle birlikte girerken, birçok insanda yılbaşı gecesini çalışarak geçirmek zorunda kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 07:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yılbaşı gecesini çalışarak geçirenlerin başında emniyet mensupları, acil servislerde çalışan doktor ve sağlık görevlileri, taksiciler, temizlik işçileri ve çalışanları görüntüleyen basın mensupları geldi.

Yılbaşı gecesini çalışarak geçiren taksici esnafından Yusuf Uyar, yılbaşının kendileri için bir gün öncesinden hiçbir farkı olmadığını belirterek, "Biz ekmek paramızı kazanmak için çalışıyoruz. Fazla bir iş çıkmadı ama yine de sabaha kadar bekleyeceğiz" dedi.

Hastanelerin acil servisinde görev yapan doktorlar da, yılbaşı da olsa vatandaşa sağlık hizmeti vermek için görev başında olduklarını söyledi.

Belediye temizlik işçilerdi Yozgat'ın yeni yıla daha temiz bir şehir olarak gireceklerini belirterek, "Ekmek paramız için çalışıyoruz. Biz görev yapmasak çöpler sokaklara taşacak, daha temiz bir Yozgat için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Emniyet ekipleri ise uygulama yaparak sürücülere alkol kontrolünden geçirdi. - Yozgat

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber