Sivas'ta kazalar MOBESE kameralarına yansıdı

Sivas'ta meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 14:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta meydana gelen trafik kazalarından bazıları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü, kent merkezinde farklı tarihlerde meydana gelen 2'si yaralamalı 13 trafik kazasına ilişkin görüntüleri, basınla paylaştı.

Görüntülerde, Çevik Kuvvet Kavşağı'nda seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkarak kavşaktaki refüje çarpması, Dört İşletme Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması, daha sonra araçlardan birinin kavşaktaki işaret levhasına çarpması yer alıyor.

Emniyet Kavşağı'nda iki otomobilin çarpışması, Evciler Kavşağı mevkisinde kontrolden çıkan bir otomobilin önünde seyreden panelvan tipi araca, daha sonra da refüje çarpması görüntülere yansıyor.

Görüntülerde ayrıca, Halifelik Kavşağı'nda geriye doğru giden bir otomobil ile yan taraftan gelen başka bir otomobilin çarpışması, Kepenek Caddesi'nde bir yolcu otobüsünün önünde seyreden okul servisine çarpması da bulunuyor.

Valilik binası önünde iki otomobilin çarpışmasının da yansıdığı görüntülerde, Köy Hizmetleri Kavşağı'nda kontrolden çıkan bir otomobilin refüjü aşarak karşı şeride geçmesi, aynı bölgede, ışıklarda bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yapan otomobilin trafik lambalarına çarpması da yer alıyor.

Görüntülerde, Kepçeli Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan genç bir kıza otomobilin, Sivas Lisesi Kavşağı'nda koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan bir gence de panelvan tipi bir aracın çarpma anı da bulunuyor.

Ayrıca, Otogar köprüsünde iki otomobilin çarpışması, Yeni Mahalle Kavşağı'nda da kontrolden çıkan otomobilin refüjü aşıp karşı şeritten gelen bir otomobille çarpışması görülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber