Tüplü şofben 3 kişilik aileyi zehirledi

Küçükçekmece'de 3 kişilik aile tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tüplü şofben 3 kişilik aileyi zehirledi

Küçükçekmece'de 3 kişilik aile tüplü şofbenden sızan gazdan zehirlendi. Gazdan az etkilenen Nilgül Kabak eşinin arkadaşı Satılmış Yıldırım'ı telefonla arayıp yardım istedi. Yıldırım'ın hızlı davranması sonucu anne-baba ve 2,5 aylık çocuk itfaiye tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı. Tedavileri süren Kabak ailesinin fertlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Mahallesi Ihlamur Sokak 4 numaralı apartmanda oturan ayakkabıcı Nusret Kabak'ın eşi Nilgül Kabak, rahatsızlandıklarını söyleyip telefonla Satılmış Yıldırım'dan yardım istedi. Kabak'ın birinci kattaki evine giden Yıldırım, kapının kilitli olduğunu gördü. Nilgül Kabak'ın halsiz ve kapıyı açacak gücü olmadığını söylemesinin üzerine itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapıyı kırıp içeri girdi. Gaz yüzünden zehirlendikleri anlaşılan Nusret Kabak, Nilgül Kabak ve 2,5 aylık çocukları Emir Aras ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Eve gelen İGDAŞ görevlileri yaptıkları incelemede tüplü şofbenden gaz sızıntısı olduğunu evdekilerin de bu yüzden zehirlendiğini tespit etti. İGDAŞ ekipleri, her ihtimali düşünerek dairenin kapısında bulunan doğalgaz sayacını söktü.

Satılmış Yıldırım, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Arkadaşımın eşi sabah beni aradı, 'eşim fenalaştı' dedi. Ben de koşup geldim. Dış kapıyı açtı. Ama daire kapısına çıktığımda kapı içerden kilitliydi açamadı. Bebeğin ağlama sesi geliyordu. Kapı açılmayınca polise ve itfaiyeye haber verdim. Kapıyı açmak için çilingir çağırdım. Daha sonra ambulans ve doğalgaz ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kapıyı balyozla kırarak açabildi. Evde bacasız eski tip tüplü şofben var. Ondan dolayı sızıntı olduğunu söylediler"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber