Zabıta memurundan insanlık dersi

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli Mehmet Dallaroğlu, bir banka şubesinde bulduğu parayı sahibine teslim etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2013 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zabıta memurundan insanlık dersi

Kenan Evren Bulvarı'nda bir banka şubesine giren Zabıta Komiseri Mehmet Dallaroğlu, gişenin önünde bir miktar para buldu. Dallaroğlu, banka görevlisine bir miktar para bulduğunu söyleyerek, sahibinin gelmesi durumunda kendisini aramasını belirterek telefon numarasını verdi. Normal mesaisine başlayan Dallaroğlu'nun telefonu bir süre sonra çaldı ve banka şubesinden arayan görevli bir vatandaşın parasını kaybettiğini ifade etti. Zabıta Komiseri Mehmet Dallaroğlu bunun üzerine banka şubesine giderek, parasını düşürdüğünü söyleyen Ömer Remzi Özkan ile tanıştı.

Bulduğu paranın bin 900 lira olduğunu belirten Mehmet Dallaroğlu, parayı sahibine teslim etti.

Emekli olduğunu ifade eden Ömer Remzi Özkan, bankadan 3 bin TL kredi çektiğini ancak cebine koyarken bin 900 lirasını düşürdüğünü, bunu da eve gittiğinde farkettiğini söyledi. Büyükşehir Zabıta Komiseri Mehmet Dallaroğlu'nun örnek davranışı sayesinde parasına kavuşan Özkan, "Size çok teşekkür ediyorum. Böyle dürüst insanların halen var olduğunu bilmek büyük mutluluk. Allah sizden razı olsun" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber