Ankara Üniversitesi uzaktan eğitim ile sertifika verecek

Ankara Üniversitesi uzaktan eğitim ile 3 hafta da sertifika verecek.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 12:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ankara Üniversitesi Fikri ve Sınai Haklar Araştırma Uygulama Merkezi (FİSAUM) ve ANKUZEM işbirliğiyle hazırlanan “Teknoloji, Yaratıcılık ve Fikri Mülkiyet” e-öğrenim sertifika programı 11 Şubat 2013 tarihinde başlayacaktır.

Günümüz ekonomilerinin ve işletmelerinin patent, marka, endüstriyel tasarım, telif hakları ve diğer koruma araçlarından anlayan uzmanlar olmadıkça gelişmesi mümkün değildir. Ayrıca, bilimsel ve teknolojik Ar-Ge çalışmaları ile inovasyon yönetimi, fikri mülkiyet bilgisini de gerektirmektedir. Programın amacı Türkiye’de bu alandaki bilgi ve farkındalık eksikliğini gidermeye yardımcı olmaktır.

Sertifika programı 3 haftada tamamlanacaktır. 13 dersin yer aldığı programda dersler uzaktan eğitim modeli ile verilecektir. Program 11 Şubat 2013’te başlayacaktır. Önkayıtlar için son başvuru tarihi 8 Şubat 2013’tür. Kontenjan 50 kişidir. Program ücreti 400 TL. olup Ankara Üniversitesi mensupları için 300 TL. dir. Katılmak veya ayrıntılı bilgi almak için http://uzem.ankara.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber