Yağışlarla birlikte kazalar da arttı

Aydın'da yaklaşık bir haftadır devam eden yağmur yağışları ile birlikte trafik kazaları da arttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2013 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yağışlarla birlikte kazalar da arttı

Öğlen saatlerinde İzmir Bulvarı üzerinde artan yağışla birlikte 2 ayrı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 6 araçta maddi hasar meydana gelirken 3 kişi de hafif yaralandı. Kazaların çoğunun kamyon ve otobüs gibi büyük araçların otomobillere çarpması sonucu meydana geldiği gözlendi.

AİLESİNİ HASTANEYE GETİRİRKEN KAZA YAPTI, HASTA YOLUNA AMBULANSLA DEVAM ETTİ

Son yaşanan trafik kazası Aydın İl Özel İdaresi eski Köy Hizmetleri Binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye rahatsızlanan ailesini Atatürk Devlet Hastanesi'ne getirmekte olan Mustafa A. yönetimindeki 09 VE 403 plakalı otomobil ile hastaneye 150 metre kala kaza yaptı. Araçta bulunan hastalar kazada yaralananınca yollarına ambulansla devam etti.

Zincirleme kaza; iddiaya göre Mustafa A. yönetimindeki 09 VE 403 duraktan kontrolsüz çıkan midibüse çarpmamak için fren yapınca arkadan gelmekte olan özel bir firmaya ait turist taşıyan 34 HJ 9095 plakalı Necmettin N. İdaresindeki otobüs otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile 09 VE 403 plakalı otomobil önünde bulunan Mehmet E. Yönetimindeki 09 Y 1063 plakalı otomobile çarptı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber