Nefes kesen eroin operasyonu

Konya'da polis tarafından takip edilen 26 yaşındaki İsmail Ç., iddiaya göre paket içindeki 200 gramlık eroini lokanta tuvaletinde imha etmek isterken suç üstü yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 19:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Nefes kesen eroin operasyonu

Konya'da polis tarafından takip edilen 26 yaşındaki İsmail Ç., iddiaya göre paket içindeki 200 gramlık eroini lokanta tuvaletinde imha etmek isterken suç üstü yakalandı. İsmail Ç.'nin elinde bir paketle tuvalete gitme anı ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün bir ihbar üzerine Antalya'dan Konya'ya eroin sevkiyatı yaptığı öne sürülen bir otomobili takibe aldı. Takip edildiğini fark eden İsmail Ç. de yol kenarında bir lokantanın önünde durdu. Lokantaya hızla giren İsmail Ç., iddiaya göre elindeki 200 gram eroini imha etmek isterken suçüstü yakalandı. İsmail Ç. ile birlikte yanında bulunan Ali Osman T., Mustafa Ç. ve Hüseyin Ş. de uyuşturucudan gözaltına alındı.

İsmail Ç.'nin elinde paketle tuvalete gitme anı ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı saptandı. Şüpheliler yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber