Bakan Koç kolunu kırdı

Haber Giriş : 22 Kasım 2005 08:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Attila Koç'un, kürsüden düşmesi sonucu sol kolu kırıldı.Bakan Koç, Ankara'da Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı'nca Milli Eğitim Bakanlığı 100. Yıl Salonu'nda düzenlenen 'Uluslararası 6. Türk Kültürü Kongresi''nin açılış törenine katıldı. Konuşmasının ardından aceleyle kürsüden inmek isteyen Koç, önündeki basamağı göremedi. Boylu boyunca yere uzanan Bakan Koç, oldukça sert şekilde omuzuyla kolunu yere çarptı.

Hemen hastaneye kaldırılan Bakan Koç'un sol kolunda, omuz kemiğine yakın bir bölgede kırık saptandı. Kolu alçıya alınan Koç, saat 19.30'da başlayan Bakanlığının bütçesi görüşmelerine kolu sargılı katıldı.

CHP'DEN OFER SORUSU

Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçesinin görüşülmesi sırasında ise, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Koç'a 'Ofer' sorusu yöneltti. Galataport ve Kuşadası Limanı'yla ilgili soruların yanıtsız kaldığını öne süren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: 'Hong Kong'a Ofer'in uçağı ile gittiğinizi niye gizliyorsunuz? İki gün sonra Singapur'a gidip otelde görüşüyorsunuz. Bunlar biline biline önemli bir makamda oturuyorsunuz. Plan ve Bütçe Kurulu üyelerini de enayi yerine koyup bilgi vermiyorsunuz.'

Akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber