Konya hasta anneme çiçek alacağım' dedi, çiçekçideki yardım kutusunu alıp kaçtı

Konya'da bir çiçekçiye gelen kimliği belirlenemeyen 16 yaşlarındaki bir kişi, 'Hasta anneme çiçek alacağım' deyip masanın üzerinde duran içinde 50 lira madeni paranın bulunduğu yardım kutusunu alıp kaçtı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Şubat 2013 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konya hasta anneme çiçek alacağım' dedi, çiçekçideki yardım kutusunu alıp kaçtı

Konya'da bir çiçekçiye gelen kimliği belirlenemeyen 16 yaşlarındaki bir kişi, 'Hasta anneme çiçek alacağım' deyip masanın üzerinde duran içinde 50 lira madeni paranın bulunduğu yardım kutusunu alıp kaçtı. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Olay, geçen cumartesi günü merkez Selçuklu İlçesi'ndeki bir çiçekçide meydana geldi. Çiçekçiye gelen kimliği belirlenemeyen bir genç, işyeri sahibine "Annem hasta tedavi gördüğü hastaneden taburcu olacak. Hasta anneme çiçek alacağım, fiyatlarını soracaktım"dedi. Çiçek fiyatlarını öğrendikten sonra işyerinden çıkıp bir süre içeriyi gözetleyen şüpheli, işyeri sahibi ve çalışanların, arka bölüme çalıştığını fark edince tekrar içeri girip masanın üzerinde duran yardım kutusunu alıp kaçtı. Durumu fark eden çalışanlardan Yavuz İzmirli, şüphelinin peşinden koştu. Bu sırada çalışanlardan birinin peşinden geldiğini ve kaçamayacağını anlayan şüpheli İzmirli'ye yardım kutusunu geri verip, "Çocukları alıp kaçıyordu. Bende yakaladım. "dedi. Ardından hızla uzaklaşıp gözden kayboldu. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber