H1N1 şüphesiyle tedavi altına alınan çocuğun tahlilleri netagatif çıktı

İstanbul'dan Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sev edilen ve burada H1N1 virüsü şüphesiyle tedavi altına alınan 3,5 yaşındaki Duhanberk Kayabaşı'nın tahlil sonuçları negatif çıktı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 10:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
H1N1 şüphesiyle tedavi altına alınan çocuğun tahlilleri netagatif çıktı

İstanbul'dan Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sev edilen ve burada H1N1 virüsü şüphesiyle tedavi altına alınan 3,5 yaşındaki Duhanberk Kayabaşı'nın tahlil sonuçları negatif çıktı. Üst solunum yolu hastalığı teşhisi konan küçük çocuk tedavisinin ardından taburcu edilecek.

Edinilen bilgiye göre 3 gün önce İstanbul'daki hastanelerde yer olmadığı gerekçesi ile Tekirdağ'a sevk edilen ve H1N1 virüsü şüphesiyle tedavi altına alınan 3,5 yaşındaki Duhanberk Kayabaşı'nın İstanbul'da yapılan tahlillerinde virüse rastlanılmadı. Üst solunum yolu hastalığı teşhisi konan küçük çocuğun tedavisinin iyiye gittiği yakında taburcu olacağı kaydedildi.

Çocuğunda H1N1 virüsüne rastlanılmadığını ifade eden Baba Gökhan Kayabaşı, "Beklediğimiz sonucu aldık. Allah'ıma şükürler olsun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bizi İstanbul'dan hastanelerde yer olmadığı için Tekirdağ gibi küçük bir ile sevk ettiler. Şaşılacak bir durum. Hastanelerinde yer olmamasına rağmen yatak boşaltarak çocuğuma yer açan Tekirdağlı doktorlara gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber