Solin'e sevindirici haber

KCK/TM davasından tutuklu bulunan Cizre eski Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur'un avukatı Canan Atabay'ın tahliyesi için başvurduğu Diyarbakır 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi, 18 aydır tutuklu bulunan Onur'un tahliyesine karar verdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Şubat 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Solin'e sevindirici haber

Adli kontrol kapsamında tahliyesine karar verilen Hanım Onur'a yardışına çıkış yasağı getirilirken, haftada bir gün bulunduğu yerde polis merkezine giderek imza vermesi, çocuklarının tedavisi için gittiği yerde de imza vermesi kararlaştırıldı.

Hanım Onur'la ilgili tahliye kararının yazıldıktan sonra tutuklu bulunduğu Mardin Kapalı Cezaevi'nden akşam saatlerinde çıkması bekleniyor.

SORİN VE MİRHAT'IN BÜYÜK SEVİNCİ

KCK/TM davasından tutuklu bulunurken, avukatının başvurusu ile bugün tahliye edilen Cizre Eski Belediye Başkan Yardımcısı Hanım Onur'un evinde bayram sevinci yaşandı. Haberi alan Onur'un çocukları lösemi hastası 5 yaşındaki Sorin ile epilepsi hastası 7 yaşındaki Mirhat, evde birbirlerine sarılarak sevinçlerini yaşadı.

Zaman zaman dans eden Sorin Onur, "Büyük sevinç yaşıyorum, Şimdi kapı önünde annemin gelmesini bekliyorum" dedi. Mirhat Sorin ise, "Annem bırakıldığı için çok mutluyum, çok sevinçliyim. İnşallah herkesin annesi bırakılır. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Hanım Onur'un annesi Ayşe ile babası Cemal Yural da büyük sevinç yaşadı. Baba Yural, kızın almak için Mardin'de gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber