Dünya hafıza şampiyonu Devrek'e gelecek

Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar Devrek Belediyesi'nin davetlisi olarak seminer vermek üzere Devrek'e geliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dünya hafıza şampiyonu Devrek'e gelecek

Çeşitli televizyon kanallarında yaptığı hafıza gösterileri ile tanınan ve Fotografik Hafıza Dünya Şampiyonlarından biri olan Duyar 19 Şubat Salı günü Saat 14.00'te Devrek Belediye Nikah Salonu'nda seminer verecek.

Başarı ve zenginlik için bir vizyon kaynağı olan Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar aynı zamanda "Türkiye Zihinsel Matematik, Hafıza & Fotografik Hızlı Okuma Şampiyonaları"nın (Memoriad) da kurucusudur.

Devrek Belediyesi'nin katkılarıyla seminer verecek olan Duyar Türkiye'ye "Hafıza ve Beyin Eğitimi" kavramını öğreten Türkiye'de bu konudaki eğitimleri başlatan kişi olarak tanınıyor. 1994 yılında katıldığı İngiltere Beyin Vakfı tarafından düzenlenen Dünya Hafıza Şampiyonası'nda "Fotografik Hafıza" dünya şampiyonu olarak altın madalya almış ve dünyanın sayılı hafızaları arasına yer alan ve MİT' de, Harp Akademilerinde ve Polis Akademisinde "İsimler ve Yüzler Hafızası", "Beyni Etkin Kullanma" ve "Yaratıcı Düşünme Teknikleri" dersleri de veren Duyar 19 Şubat Salı günü Devrek Belediye Nikah Salonu'nda Devreklilerle buluşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber