Kredi kartını ATM'ye kaptıran Rus kadın, ortalığı birbirine kattı

İzmit'e bir yakınını ziyarete gelen Rus vatandaşı Tatiana Vorobeva, kredi kartını ATM'ye kaptırınca ortalığı birbirine kattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 15:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kredi kartını ATM'ye kaptıran Rus kadın, ortalığı birbirine kattı

İzmit'e bir yakınını ziyarete gelen Rus vatandaşı Tatiana Vorobeva, kredi kartını ATM'ye kaptırınca ortalığı birbirine kattı. Polise derdini anlatamayan Vorobeva, sinirlerine hakim olamayınca yangın tüpüyle polis noktasının camlarını kırdı.

İzmit Otogar'ında ATM'den para çekmek isteyen Rus 41 yaşındaki Tatiana Vorobeva kredi kartını ATM'ye kaptırdı. Dilinden anlayan bir yetkili bulamayan Vorobeva, derdini Otogar polisine anlatmaya çalıştı. Kendisini anlamayan polise kızan Vorobeva sinirlerine hakim olamayarak yangın tüpü ile polis noktasının camlarını kırdı.

Gözaltına alınan Vorobeva ekip otosuyla İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü sırada çantasından çıkarttığı makyaj makasını ön koltukta oturan polis memuru N.B.'nin sırtına bir çok kez sapladı. Yaralanan polis memuru N.B., Kocaeli Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Vorobeva, 'Kamu malına zarar vermek ve görevli memuru kasten yaralamak' suçlamasıyla Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber