Trafikte kavga ettiği sürücüyü 1 gün sonra işyerinde tabanca ile yaraladı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 25 yaşındaki Metehan Turan, bir gün önce trafikte kavga ettiği 38 yaşındaki Ali Osman Aksoy'un işyerini tabanca ile kurşun yağmuruna tuttu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trafikte kavga ettiği sürücüyü 1 gün sonra işyerinde tabanca ile yaraladı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 25 yaşındaki Metehan Turan, bir gün önce trafikte kavga ettiği 38 yaşındaki Ali Osman Aksoy'un işyerini tabanca ile kurşun yağmuruna tuttu. Aksoy, eline ve kalçasına isabet eden 2 kurşunla yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Metehan Turan ile Ali Osman Aksoy, iddiaya göre geçtiğimiz perşembe akşamı kullandıkları otomobilleri ile maddi hasarlı kaza yaptı. Kazanın hemen ardından iki sürücü arasında başlayan tartışma kavgaya döndü. Polisin müdahale ettiği olayda iki sürücü birbirlerinden şikayetçi oldu. Turan ve Aksoy, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Metehan Turan, dün akşam saatlerinde Ali Osman Aksoy'un ilçe merkezindeki tekel bayisine gidip kurşun yağmuruna tuttu. Turan, ruhsatsız tabancasıyla işyerine 5 el ateş ettikten sonra aracıyla kaçtı. Kurşunlardan 2'si, içeride bulunan Aksoy'un eline ve kalçasına isabet etti. Yaralanan Aksoy, çevredekiler tarafından Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Metehan Turan ise olayın ardından ilçe emniyet müdürlüğüne giderek polise teslim oldu. Polis, işyerinde ve çevresinde inceleme yaptı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber