Kastamonulu minik öğrencilerden Giresun Belediyesi'ne teşekkür

Giresun Belediyesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası projesi kapsamında Kastamonu Çatalzeytin Paşalı anaokulu2na kitap ve oyuncak yardımı yapıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 21:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kastamonulu minik öğrencilerden Giresun Belediyesi'ne teşekkür

Giresun Belediyesi Kitap ve Oyuncak Kumbarası projesi kapsamında Kastamonu Çatalzeytin Paşalı anaokulu2na kitap ve oyuncak yardımı yapıldı.

Bugün oyuncaklarına kavuşan Kastamonu Çatalzeytin Paşalı anaokulu öğrencileri teşekkürlerini ileten fotoğraflar çektirerek Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya gönderdiler.

Kastamonu'lu minik öğrencilerin kendisine gönderdikleri teşekkür yazılı fotoğraftan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "Giresun artık Türkiye'nin kitap ve oyuncak merkezi konumuna gelmiş durumda. Ülkeye ilim dağıtmaya devam ediyor, böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk görevini yürütmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ülkenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bir çok ile bu yardımı sürdürdüklerini ifade eden Aksu, "Kitap ve Oyuncak Kumbaramız sayesinde, kitap yüzü görmeyen çocuklarımız kitap, hiç oyuncağı olmamış çocuklarımız oyuncak sahibi oluyor. Genellikle köy kesimlerinde bulunan anaokullarında hiç oyuncak bulunmuyor. Çocuklarımız hiç oyuncak yüzü görmemiş. Yine yüzlerce okul kütüphanesinde kitap yok denilecek seviyede. Bu ülkede dördüncü sınıfta okuyan ama hala okuma yazma bilmeyen çocuklarımız var. Biz, bu içler acısı duruma müdahale etmeyi bir sorumluluktan öte bir görev olarak görüyoruz. Ülke eğitimine yaptığımız bu desteğin yanı sıra gülmeyen yüzlerin gülmesine de aracı olmak bizim için en onurlu görevdir." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber