Kızıltepe muhtarlarından gazetecilere ziyaret

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki mahalle muhtarları, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 23:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kızıltepe muhtarlarından gazetecilere ziyaret

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki mahalle muhtarları, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ziyaret etti.

Kızıltepe Muhtarlar Derneği ve Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Şeran ve beraberindeki mahalle muhtarları, bölge ve muhtarların sorunları ile yaşadıkları sıkıntıları paylaştı. Kızıltepe gazeteciler bürosunda yapılan görüşmede büyükşehir yasası, altyapı sorunları, milletvekillerinin bölgeye olan ziyaret ve yaptığı işler, başbakan ve içişleri bakanın bölgeye ziyaretleri ve diğer sorunlar ile alakalı açıklamalarda bulunan Kızıltepe Muhtarlar Derneği ve Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hatip Seran, Mardin'de Başbakanın toplantısına katılıp muhtarlar adına söz aldığını belirterek, "Muhtar olarak Türkiye Cumhuriyeti mührü taşıyoruz. Ancak yeterli maaşımız yok SGK'mız yok bu konularda muhtarlar olarak çok mağdur durumdayız. Başbakanımızdan bunu iyileştirmesini istiyoruz. seçimden önce Abdurrahim Akdağ'la beraber çalışmalar yaptık hep beraberdik. Ancak seçimlerden sonra kendisine hiç ulaşamadık, bir keresinde tüm ısrarlarımızla kendimizi ona misafir ettirebildik. Tüm muhtar arkadaşlarımızı aktardık ancak her hangi bir çalışma yapılmadı. Biz bu durumdan çok rahatsız olduk milletvekillerimiz halk ile iç içe olmalıdır. Halk sorunları ile alakalı olmaları lazım. Biz bunu istiyoruz" dedi.

Kızıltepe'de görev yapan Ulusal ve Yerel basın temsilcileri de, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, toplumun faydasına olacak her konuda hem muhtarların hem tüm STK ve halkın yanında olacakları bu yöndeki haberlere ağırlık vereceklerini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber