Köylülerden çalışkan kaymakama jest

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde göreve geldiği günden bu yana çalışmalarıyla dikkat çeken ve vatandaşın sevgisini kazanan Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan'a yaptığı eserlere ismini vererek büyük jest yaptılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 22:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köylülerden çalışkan kaymakama jest

Yukarı Çakmak Köyünde vatandaşlar köylerine iki yıl önce yapılan ve şuanda kuran kursu olarak hizmet veren binaya, İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan'ın isimi verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Köy Muhtarı İbrahim Gülhan, "İlçe Kaymakamımız çalışkanlığı, beyefendiliği ve dürüst kimliği ile sadece bizim değil bütün ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Göreve başladığı günden bu yana ilçemize büyük yatırımlar kazandırdı. Biz Yukarı Çakmak Köyü olarak uzun yıllar boyunca görmediğimiz hizmeti onun sayesinde gördük. Biz köy olarak ne yapmak istediysek Kaymakamımız devletimizin vermiş olduğu güç sayesinde her zaman yanımızda oldu ve bize çalışmalarımızda her zaman öncülük etti. Bizlerde böyle güzel çalışmaların ardından onun adını köyümüzde yaşatmak istedik ve kuran kursu binamıza köy halkı olarak adını verdik ve Hakan Yavuz Erdoğan Kuran Kursu olarak değiştirdik" ifadelerini kullandı.

Ayrıca ilçenin birçok köyünde yapılan eserlere Kaymakam Erdoğan'ın isminin verildiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber