155'e gelen ihbarlar şaşırtıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'ne yapılan ihbarlar polisleri bazen güldürüyor bazen de kızdırıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
155'e gelen ihbarlar şaşırtıyor

2012 yılında "155 İmdat Polis" hattını arayan İnegöllülerin ilginç ihbarları şaşırtıyor. 155'i arayan bazı vatandaşlar, "Yarım ekmek döner, bir de ayran gönderir misin?", "2 çay yolla" diye sipariş verirken, kimileri bebekleriyle polisleri konuşturuyor, kimileriyse performans ödevi için yardım talebinde bulunuyor. Haber merkezindeki görevli polis memuru ile telefondaki vatandaş arasında yaşanan diyaloglar saç baş yolduruyor.

"Koskoca köpek çocukları perişan ediyor", "Sesim çok kötü geliyor olabilir, bademciklerim şiş, kusura bakmayın", "Çocuğumun performans ödevi için aramıştım, bana yardımcı olabilir misiniz?", "Yarın okullar tatil mi?" ilginç ihbarlar arasında öne çıkarken, çocuğu okula gitmeyen bir kadın da 115'i aradı. Kadının, "Çocuğum okula gitmiyor, onu döver misiniz?" şeklindeki talebi üzerine emniyet ekipleri, çocuğun polisle korkutulmaması, güzel cümlelerle okula gitmesi yönünde ikna edilmesi gerektiğini söyledi.

Diğer ilginç diyaloglar ise şöyle:

"Canım sıkıldı, aradım", "Uyuyamıyorum", "Polis amcası, kızım çok şımarıyor", "Eşim gece vardiyasından gelecek, ona ne pişireyim?", "Elektrikler ve sular kesildi, yardım edin", "Ağaca kedi çıktı, gelin indirin", "Dişim ağrıyor", "Dün aldığımız internet koptu, yardım edin", "Bana Başbakanlığı bağlayın

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber